Over ons

In 2016 is Mart op 14 jarige leeftijd zijn bedrijf opgestart onder begeleiding van zijn ouders. Dit alles naar aanleiding van het winnen van de wedstrijd ‘Het lekkerste Brabantse worstenbrood’ in de categorie leerlingen.

De vraag naar zijn worstenbrood werd groter en groter. Mart zelf gaf aan geen bakker te willen worden. Kok zijn, daar lagen zijn ambities.

Mart's Worstenbrood werd in 2016 winnaar van het lekkerste Brabantse worstenbrood in de categorie leerlingen. In 2022 behaalden we de derde plaats met ons vegetarisch broodje in de categorie innovatief worstenbrood!

Daarop besloot Kristel Rijkers zijn bedrijf over te nemen en met de hulp van haar man Jan en nog steeds een beetje inzet van Mart, is Mart’s Worstenbrood de afgelopen jaren flink gegroeid.

Waar we in het begin vooral voor particuliere klanten bakten, leveren we nu ook volop traktaties op de werkvloer bij verschillende bedrijven hier in de Kempen.

Ook zijn we met regelmaat te vinden op markten en braderieën, bakken we voor verschillende boerderijwinkels en is ons worstenbrood in verschillende horecazaken verkrijgbaar.

Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid, trots zijn wij dat we nog steeds volgens het lekkere winnende recept worstenbrood mogen bakken… Mart’s worstenbrood.

Ons worstenbrood

Hieronder lees je meer over het ontstaan van onze inmiddels beroemde worstenbroodjes. Mart Rijkers begon er op 14-jarige leeftijd mee, maar die verloor inmiddels zijn passie aan koken in plaats van bakken. Inmiddels heeft zijn moeder Kristel de zaak overgenomen en blijkt het familierecept een heus succes te zijn! Hieronder kan je een krantenartikel vinden uit 2016.